5 důvodů proč vybrat tábor NeNa

  1. Respektující přístup. Základem našich táborů je kamarádský přístup k účastníkům založený na respektu a vzájemné důvěře. Táborový vedoucí se zajímá o potřeby účastníků, probírá s nimi jejich přání, stížnosti a reflektuje zážitky. Tím, že máme na táborech omezenou kapacitu, můžeme mít k účastníkům skutečně individuální přístup a nikdo nezůstává mimo kolektiv. Nefungujeme na režimu odměn a trestů, ale dáváme účastníkům růstové zpětné vazby a provádíme je přirozenými důsledky, aby se z nich mohli učit pro svůj další život.
  2. Originální program. Máme na to, abychom uspořádali tábor jen z našich vyzkoušených her na celý měsíc a nic se neopakovalo. Samozřejmě se snažíme každý rok přijít s něčím novým. Zařazujeme tradiční táborové hry, které baví desítky let, ale i úplně nové hry z celého světa. Všichni si mezi sebou předáváme zkušenosti i úspěšné nové hry. Na programu tábora nechybí ani noční hry a alespoň jedna diskotéka s naším Kubou, profesionálním DJem.
  3. Krásná táborová základna. Pokud jste zažili klasické stanové letní tábory, jistě si pamatujete tu úžasnou a neopakovatelnou atmosféru, kterou můžete zažít jen ve stanu. Jsme přesvědčeni, že právě pod stanem si vychutnáte pravé léto v přírodě. Moderní technologie, jako jsou například bateriové solární elektrárny, dokáží zajistit komfort a programy tak, jako tomu bylo dříve pouze u táborů s pevnou budovou. Tím, že jsme v přírodě, tak má tábor tu pravou atmosféru.
  4. Zkušenosti. Tábory pořádáme od roku 2009. Jsme parta vedoucích, která dohromady uspořádala desítky letních táborů. Zažili jsme nespočet krizových situací během táborů a získali zkušenosti, jak je správně řešit. Víme, jak tábor zabezpečit, aby vyhovoval vyhlášce o hygienických požadavcích na zotavovací akce. Tato a další nařízení pro nás neplatí pouze během kontroly ze strany KHS, ale je to náš standard a zaběhnutá praxe.
  5. Podpoříte lidi,co si to zaslouží. NeNa jsou dobrovolníci a táboroví “profesionálové”, které baví pořádat tábory a chtějí se spolu potkávat v létě. Letní tábory pro nás nejsou prostředkem k výdělku. Oddíloví vedoucí tráví čas na táboře na základě vnitřní motivace a proto chystají ty nejlepší tábory. Oproti přístupu, kdy vedoucí vykonává činnost jen do té míry, aby dostal mzdu. Přidanou hodnotou pro naše vedoucí je profesní růst v oblasti práce s dětmi a mládeží namísto finanční odměny.

Táborák

Klasický táborák s opekáním špekáčků.